Beoordelingen van Rangoli Amsterdam

Recente recensies van Rangoli Amsterdam

4 sterren na 24 reviews

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De Shahi Paneer was echt super lekker met goede paneer en echte notensaus. Zeker aan te raden

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

After 50 minutes of waiting I called and was informed that the order was never processed and I have not yet received a refund.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk genoten van Butter Chicken met garlic naan. De bezorging duurde erg lang, maar we zaten ook goed verstopt!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery came 15 minutes later than ordered and the Tandoori mixed grill unfortunately did not contain the king prawns. The food was as we are used to: very tasty!

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zeer goed en lekker

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig een maaltijd bij Rangoli maar helaas gaat de service hard achteruit. De meeste bestellingen duren meer dan een uur voordat het thuis wordt afgeleverd. Vaak moet ik bellen na een uur waar de bestelling blijft en krijg dan het idee dat ze de bestelling zijn vergeten. Ook de inhoud van de bestelling is bijna altijd verschillend terwijl ik altijd hetzelfde bestel. Bij de Biryani Lam krijg ik de ene keer wel aardappelen en doperwten er los bij en dan weer niet. Ook de mint en rode saus bakjes wisselen per keer. Bij de laatste bestelling moest ik twee keer bellen, na de eerste keer bellen werd mij verteld dat de bestelling net de deur uit was maar dat was helaas niet zo. Ook de inhoud ven deze bestelling was zeer karig en verre van compleet dus ben ik wel een beetje klaar met Rangoli. Het eten zelf is van goede kwaliteit maar de service is zeer slecht. Daarbij is Rangoli niet de goedkoopste dus mag de service wel stukken beter zijn. Helaas was dit dus de laaste beste

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk bij Rangoli erg lekker eten, goede hoeveelheid, en warm bezorgd.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een bestelling via de website gedaan omdat ik een vrij recente menu heb waarop staat dat ik 5% korting krijg als ik via website bestel. Toen ik op de website kwam heb ik dat niet gezien, maar er stond dat er een gratis drank bij een bestelling op de website werd gegeven. Bij het bestellen staat 1. Alle kip, lams en vis hoofdgerechten worden geserveerd met 1 portie basmati rijst of 2 gewoon naan en 1 paperdam en 2. bij vegetarisch gerechten: Geserveerd met naan en paperdam Er was ook geen gelegenheid te kiezen. Ik heb 1 van ieder besteld, maar heb 1 rijst, 1 naan, geen papardams, geen drank, geen korting ontvangen. Het eten was erg lekker en de porties zijn flink (apart van het gebrek aan beloofde bijgerechten), maar bovengenoemd gebrek is niet lekker. De stad stikt van goede Indiase restauranten. Ik hoef echt niet hier vandaan te bestellen. Of misschien alleen per telefoon dan, maar niet via de website.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rangoli is mijn vaste take-out restaurant die altijd kwaliteit levert! Lekker eten, altijd warm gebracht en vaak iets extra's in je bestelling. Reken wel op een uur bezorgtijd, ze zijn populair!

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP!

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De dosa en samosa's waren fantastisch als altijd. Goede kruiden, perfect bereid. Als er een oplossing zou zijn voor het verpakken in plastic, zou dat helemaal geweldig zijn.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk maar de bezorging laat nog wel eens te wensen over. Dit is nu al de derde keer dat het langer dan anderhalf uur duurde. Na bellen werd mij verteld dat de bestelling niet was doorgekomen terwijl ik wel een bevestiging mail kreeg. Uiteindelijk is het eten toen wel binnen een kwartier bezorgd maar blijft toch een minpuntje.

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good quality but it took them 90 minutes to deliver

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en veel eten , bezorgd binnen 45 minuten. Volgende keer bestel ik hier weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten beneden mijn maat. Bestelling kwam pas na 1,5 uur

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je vuur wilt poepen dan moet je hier eten heb amper gegeten

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker

, 29-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgd door vriendelijke dame. Hulde. Woon in Oost en dat is niet naast de deur. Dank!

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Constante goede kwaliteit en altijd op tijd bezorgd. Ik heb zelfs de indruk dat de porties groter zijn dan vorige keer.